DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 55

Stomatologjia

Aktiv

Committee

Enkelejda Elbasani

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO në lidhje me standardizimin e terminologjisë, metodat e provës dhe specifikimet e zbatueshme në materiale, implante, instrumente aparatura dhe pajisje të cilat përdoren në degët e stomatologjisë.

Facts and digits

0

New projects

395

Published standards

0

Meetings

3

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 55


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 55


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 106


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 106


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 168


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 168


Origjina: ISO

O member