DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 1

Sigurimi i cilësisë dhe përgjegjësia sociale

Aktiv

Committee

Pellumb Metohu

Pellumb.Metohu@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me menaxhimin e cilësisë, kompetencat e menaxhimit, me sigurimin e cilësisë si dhe me kriteret për vlerësimin e konformitetit. Ky komitet ka bërë dhe adoptimin e standardit për përgjegjësinë sociale i cili ka për qëllim të ndihmojë organizatat për të kontribuar në zhvillimin e qëndrueshëm. Ai ka për qëllim t’i inkurajojë ato për të shkuar përtej pajtueshmërisë ligjore, duke pranuar se pajtueshmëria me ligjin është një detyrë themelore e çdo organizate dhe një pjesë thelbësore e përgjegjësisë së tyre sociale. Ai ka për qëllim të promovojë mirëkuptim të përbashkët në fushën e përgjegjësisë sociale, si dhe ti plotësojë me instrumente dhe iniciativa të tjera për përgjegjësinë sociale, por jo ti zëvendësojë ato

Facts and digits

0

New projects

338

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/SS F20


Origjina: CEN
O member

CEN/SS F20


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 348


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 348


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 381


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 381


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 389


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 389


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 391


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 391


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 395


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 395


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 176


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 176


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 260


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 260


Origjina: ISO

O member

ISO/COPOLCO


Origjina: ISO
O member from 1 shk 2017

ISO/COPOLCO


Origjina: ISO

O member from 1 shk 2017