DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 52

Siguria e lodrave

Aktiv

Committee

Ermira Shehi

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me kërkesat e sigurisë së lodrave në të gjitha aspektet duke u fokusuar në lodra tradicionale. Brenda fushëveprimit të këtij KT një rëndësi e madhe i jepet dhe standardeve të sigurisë së vetive fizike dhe mekanike të lodrave si dhe vetive të ndezshmërisë.

Facts and digits

1

New projects

213

Published standards

0

Meetings

3

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 52


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 52


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 152


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 152


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 252


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 252


Origjina: CEN

O member

CEN/SS H34


Origjina: CEN
O member

CEN/SS H34


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 181


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 181


Origjina: ISO

O member