DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 67

Qeramika në ndërtim. Qeramikat e avancuara. Produkte dhe materiale refraktare. Izolimi termik

Aktiv

Committee

Arben Dervishi

Arben.Dervishi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me me pllakat qeramike dhe materialet e instalimit të pllakave qeramike si fino, ngjitëse, membrana etj, me standardet e qeramikave të avancuara, materialeve refraktare, duke përfshirë produktet me formë dhe paformë dhe fibrat qeramike, si dhe standardet për vlerësimin e performancës energjetike të ndërtesave ekzistuese dhe atyre të reja

Facts and digits

0

New projects

926

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 67


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 67


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 88


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 88


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 89


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 89


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 128


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 128


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 184


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 184


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 187


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 187


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 189


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 189


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 206


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 206


Origjina: ISO

O member