DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 138

Prova pa shkatërrim

Aktiv

Committee

Arben Dervishi

Arben.Dervishi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me provat pa shkatërrim në montime, komponentë dhe materialet konstruktiv duke përfshirë fjalorë dhe terma, metoda prove, specifikimet e performancës për provat e pajisjeve dhe aparateve ndihmëse

Facts and digits

0

New projects

234

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 138


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 138


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 135


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 135


Origjina: ISO

O member