DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 298

Pigmente, shpërndarës dhe bojëra

Aktiv

Committee

Anesti Ndreu

Gentian Gjyrezi

Gentian.Gjyrezi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO në lidhje me standardet në fushën e pigmenteve, shpërndarësve dhe ngjyruesve. Zbatimi i standardeve ekzistuese dhe hartimi i standardeve të tjera në lidhje me terminologjinë, metodat e përgjithshme të testimit, metodat e testimit të lidhura me zbatimet e synuara dhe specifikimet për pigmentet, ngjyruesit dhe shpërndarësit. Puna në lidhje me zbatimin e grupeve të mësipërme në produktet tekstile është përjashtuar.

Facts and digits

0

New projects

627

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 139


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 139


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 298


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 298


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 35


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 35


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 256


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 256


Origjina: ISO

O member