DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 215

Pajisje respiratore dhe anestezie

Aktiv

Committee

Arian Mezini

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me standardizimin e pajisjeve respiratore dhe anestezie në veçanti të: aparaturave të anestezisë, ventilatorëve të mushkërive, sistemeve të furnizimit me gaz mjekësor dhe komponentëve që lidhen me to, sistemeve të aparateve të frymëmarrjes mjekësore, tubave traekalë etj.

Facts and digits

27

New projects

314

Published standards

0

Meetings

4

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 79


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 79


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 123


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 123


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 215


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 215


Origjina: CEN

O member