DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 316

Pajisje mjekësore

Aktiv

Committee

Engjëll Hoxha

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në përputhje me kërkesat e standardizimit të performancës së pajisjeve mjekësore, administrimin dhe standardizimin e pajisjeve mjekësore (shiringat, gjilpërat, kateterët intravaksularë, etj). Brenda bashkëveprimit të fushës në këtë KT një rëndësi e veçantë i jepet dhe pajisjeve mjekësore të cilat janë të destinuara të zgjedhin dozën e saktë e cila i duhet dhënë pacientit duke përmirësuar në këtë mënyrë cilësinë e jetës si dhe duke kontribuar në përmirësimin e rezultateve shëndetësore.

Facts and digits

0

New projects

492

Published standards

0

Meetings

1

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 170


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 170


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 204


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 204


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 316


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 316


Origjina: CEN

O member

CEN/SS S99


Origjina: CEN
O member

CEN/SS S99


Origjina: CEN

O member

CEN/SS S02


Origjina: CEN
O member

CEN/SS S02


Origjina: CEN

O member

CEN/SS S03


Origjina: CEN
O member

CEN/SS S03


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 84


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 84


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 170


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 170


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 210


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 210


Origjina: ISO

O member