DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 50

Ndriçuesit dhe pajisje të tjera që lidhen me to

Aktiv

Committee

Arben Dervishi

Arben.Dervishi@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me dritën, ndriçimin dhe pajisjet që lidhen me to

Facts and digits

1

New projects

200

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 50


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 50


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 169


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 169


Origjina: CEN

O member