DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 133

Metalet dhe lidhjet e tyre

Aktiv

Committee

Arben Dervishi

Arben.Dervishi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me përkufizimet, klasifikimet, cilësinë, marrjen e mostrave dhe provat e pranimit të çelikut, aluminit, zbatimin e strukturave prej çeliku dhe alumini, derdhjet prej gize, zinkun, bakrin, nikelin, veshjet metalike, saldimin, metalurgjinë e pluhrave, produktet metalike prej teli, si dhe metodat e provave të metaleve

Facts and digits

2

New projects

2315

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 121


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 121


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 132


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 132


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 133


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 133


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 135


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 135


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 188


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 188


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 190


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 190


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 203


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 203


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 209


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 209


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 262


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 262


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 267


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 267


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 283


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 283


Origjina: CEN

O member

CEN/SS M11


Origjina: CEN
O member

CEN/SS M11


Origjina: CEN

O member

CEN/SS M18


Origjina: CEN
O member

CEN/SS M18


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 17


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 17


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 26


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 26


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 79


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 79


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 155


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 155


Origjina: ISO

O member