DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 134

Mbulesa për dysheme

Aktiv

Committee

Tatjana Spahiu

Gentian Gjyrezi

Gentian.Gjyrezi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me industrinë tekstile, i cili është një sektor shumë i rëndësishëm në të gjitha vendet evropiane. Kjo fushë përfshin standarde për mbulesat elastike për dysheme, mbulesat e dyshemesë resiliente, tapete, qilima etj.

Facts and digits

17

New projects

301

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 134


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 134


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 240


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 240


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 219


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 219


Origjina: ISO

O member