DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 254

Fletë fleksibël për hidroizolim

Aktiv

Committee

Pellumb Metohu

Pellumb.Metohu@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me terminologjinë, organizimin e informacionit në ndërtimin dhe proceset e inxhinierisë civile, kërkesat gjeometrike për ndërtimin, ndërtimin e elementeve dhe komponentëve duke përfshirë koordinimin modular, rregullat e përgjithshme për nyje, tolerancat dhe përshtatjen; kërkesat e performancës dhe metodat e provave për elmentët izolues. Nevoja për terminologji të përbashkët, rregullat e shkëmbimeve të informacionit, teknikat e matjes dhe përshkrimet materiale rrisin globalizimin dhe zgjerojnë tregtinë ndërkombëtare

Facts and digits

0

New projects

116

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 254


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 254


Origjina: CEN

O member