DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 104

Beton dhe produkte që lidhen me të. Automatizimi, menaxhimi dhe aksesorët në ndërtim

Aktiv

Committee

Arjan Çika

Gentian Gjyrezi

Gentian.Gjyrezi@dps.gov.al

Scope

Facts and digits

14

New projects

677

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 104


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 104


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 177


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 177


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 229


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 229


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 247


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 247


Origjina: CEN

O member

CEN/SS B02


Origjina: CEN
O member

CEN/SS B02


Origjina: CEN

O member

CEN/SS B99


Origjina: CEN
O member

CEN/SS B99


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 350


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 350


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 351


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 351


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 71


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 71


Origjina: ISO

O member