DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 261

Ambalazhimi

Aktiv

Committee

Ermand Sefa

Gentian Gjyrezi

Gentian.Gjyrezi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO në lidhje me standardet që kanë të bëjnë me terminologjinë, përmasat, kapacitetet, shënjimin, me metodat e provës, kërkesat e performancës dhe aspekteve mjedisore në fushën e ambalazhimit dhe sasitë e ngarkesave. Kjo fushë mbulon në mënyrë primare dhe sekondare ambalazhimin gjatë transportit dhe sasitë e ngarkesave cfarëdo qofshin ato materiale, forma, përmbajtje ose sistemet e përdorimit të shpërndarjes.

Facts and digits

0

New projects

405

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 119


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 119


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 261


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 261


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 122


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 122


Origjina: ISO

O member

CEN/TC 368


Origjina: CEN

CEN/TC 368


Origjina: CEN