DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 211

Akustika

Aktiv

Committee

Arben Dervishi

Arben.Dervishi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me metodat e matjes të fenomenit akustik, gjenerimit të tij, transmetimit dhe marrjes, dhe të gjitha aspektet e efekteve të tij në njeriun dhe mjedisin e tij. Përjashtohen: elektro-akustika dhe zbatimi i specifikimeve të karakteristikave të instrumenteve matëse për qëllime akustike

Facts and digits

2

New projects

270

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 126


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 126


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 211


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 211


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 43


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 43


Origjina: ISO

O member