DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 154

Agregate dhe muraturë

Aktiv

Committee

Arjan Çika

Gentian Gjyrezi

Gentian.Gjyrezi@dps.gov.al

Scope

Facts and digits

9

New projects

464

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 125


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 125


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 154


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 154


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 166


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 166


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 246


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 246


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 277


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 277


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 297


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 297


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 179


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 179


Origjina: ISO

O member

CEN/TC 396


Origjina: CEN

CEN/TC 396


Origjina: CEN

CEN/TC 357


Origjina: CEN

CEN/TC 357


Origjina: CEN