DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Buxheti i Drejtorisë së Standardizimit

Analiza financiare DPS 2020 dhe parashikimi për 2021

Regjistri i parashikimeve të prokurimeve publike 2021

No information found