DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

Urdhër 80 dt. 17.11.2020

Urdhër 80 dt. 17.11.2020

Për

Miratimin e rregullave dhe procedurave standarde të punës të harmonizuara, gjatë periudhës së gjendjes së epidemisë së shkaktuar nga Covid -19 dhe periudhës së kohëzgjatjes së vitit shkollor 2020-2021

Për më tepër klikoni në linkun mëposhtë për ta lexuar urdhërin e plotë:

images/upload/Urdher%20Nr_80,%20date%2017_11_2020.pdf