DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

DPS publikon Shtojcën I të Buletinit Nr. 85

Kliko këtu për të shfletuar Shtojcën I: Buletini Nr. 85 ose mbi imazh!

* Subjektet e interesuara janë të lutura të japin mendimin e tyre mbi projektstandardet dhe projektdokumentet shqiptare brenda një periudhe prej 60 ditësh nga data e publikimit të Buletinit.

Për çdo informacion, mund të na shkruani përmes formës tonë të kontaktit ose në adresën info@dps.gov.al