DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

DPS publikon Buletinin Nr. 88

DPS ka publikuar Buletinin e Standardeve për periudhën Korrik-Shtator 2021. Informacion rreth standardeve të publikuara dhe të shfuqizuara gjatë kësaj periudhe.

Buletini Nr. 88 përmban:

  • Standarde të adoptuara;
  • Standarde të shfuqizuara;
  • Projekt-Standarde Shqiptare për mendim publik;
  • Projekt-Dokumente Shqiptare për mendim publik.

Lutemi për të shkarkuar Buletinin Nr. 88 klikoni butonin më poshtë.