DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

DPS ka publikuar standardin SSH ISO 24496:2021

“Mobilje zyre — Karrige zyre — Metoda për përcaktimin e përmasave”

Standardi specifikon metodat për përcaktimin e përmasave të moblijeve dhe karrigeve, të cilat janë të projektuara për tu përdorur në zyra. Ai nuk jep detaje apo kërkesa specifike për matjen e përmasave të tyre.

Për më tepër klikoni për informacion mbi standarin:

Office furniture — Office chairs — Methods for the determination of dimensions

60.60 Standard published

DPS/KT 175 more