DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

DPS ka publikuar standardin SSH EN 14344:2022 “Artikuj të kujdesit për fëmijë - Sediljet e fëmijëve për biçikleta - Kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës”